Hej alla...

Jag vet att jag inte har uppdaterat på länge men jag kommer hel enkelt inte ihåg det... Det är så mkt i mitt liv just nu med Victor och alla djur sen har man ju ett hem och sköta oxå... Jag ska försöka bli bättre på och blogga men det kommer nog igång, nu när det är lugnt hemma tar man det bar lugnt själv, man har ingen som helst lust och sätta sej vid datorn tyvärr... Men här är iaf lite bilder på min plupp =)
               

Kommentarer
Ω Lenita

en månad redan? oj =)

nä jag vet nu exakt vad jag ska göra för att lösa tyson problemet..Det bästa vore ju om han var ochippad.. fast sån tur har jag väl inte, men de är lugnt jag löser det ändå, tar lite mer tid bara... kram

2009-01-16 @ 21:21:35
URL: http://lenitatheone.blogg.se/
Ω Anna

Hej.



Så roligt att få ser bilder på Victor. Han är sååå fin!! Hoppas du mår bra....bättre än sist. Ledsen jag inte ringt, men nu vet du ju ännu bättre hur det är med småbarn :) Tiden räcker aldrig till.

Vi har snart sovrummet klart nu, så är du i behov av en spjälsäng fortfarande så kan den levereras inom en månad......men jag antar att du löst det redan??



Vi har tapetserat nu i kväll, men tapeten tog slut. Tänkte liksom inte på eventuellt svinn, mätfel :(, o att det går bort lite vid mönsterpassning, så nu får vi vänta en vecka på en till rulle. Men nu i veckan ska våran säng in o Joel ska få sin uppmonterad, senast till nästa helg, spjälsängen är pytteliten åt honom nu. Apropå det, hur lång är Victor??



Nu ska jag sova, vi ska till IKEA i morron o köpa lite skåp.



Må så gott.



Anna

2009-01-16 @ 22:45:04

Kommentera inlägget:

Namn:
Du igen?

E-postadress: (visas ej)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback